Logo

Entrecote Indochine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder
200 g rødkål
2 forårsløg

Dressing:
1 tsk soya
1 tsk honning
1 tsk finthakket ingefær
1 tsk hvidløg
1 tsk vineddike
1 spsk sesamolie
1 spsk olivenolie.
1 bundt frisk koriander
2 entrecotes
lidt olivenolie
salt
peber

Først laves coleslaw.
Riv 2 gulerødder groft ned i en skå, lad 200 g snittet rødkål og 2 snittede forårsløg følge efter.
Bland en dressing. Først med en teskefuld af hver af disse: soya, honning, finthakket ingefær, hvidløg og vineddike, så med en spiseskefuld sesamolie og olivenolie.
Bland den i grønsagerne sammen med et bundt frisk koriander.
Steg eller grill 2 entrecotes på en god varm pande i lidt olivenolie.
De skal have et par minutter på hver side. Krydr til sidst med salt og peber.
Servér salaten til kødet sammen med godt, groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.401 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her