Logo

Epice-olie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Epice-olie

til pensling og marinering af kød og fjerkræ. 2 dl

 

2 dl vindruekerneolie

4 stjerneanis

4 kardemomme

2 tsk fennikelfrø

1 nellike

10 korianderfrø

4 enebær

 

Varm olien op til 70°C.

Tilsæt krydderierne og lad epice-olien trække i 2-3 dage inden brug.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her