Logo

Esdragonmarinerede bønner med forårsløg og tun i vand ♥

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønne bønner, friske eller frosne
100 g forårsløg
½ dl hvidvinseddike
1 spsk vindruekerneolie
½ dl tomatjuice
Persille og frisk fransk estragon til pynt
150 g tun i vand (1 dåse)
Tilbehør: 2 kuvert grovflûtes
 
Bønnerne blancheres i kogende vand og hældes op i en sigte og afkøles.
Marinaden piskes sammen.
Løgene renses og snitte s fint.
Bønner og løg anrettes i et dybt fad, og marinaden hældes over.
Lad retten trække 1-2 timer på et køligt sted.
Pynt med friskhakket persille og es dragon lige før serve­ringen.
Hæld vandet fra tunen og anret den i en skål.
Server retten med lune grovflûtes.
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 3201, kcal 762, fibre 18 g, fedt 20 g, kolesterol 105 mg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her