Logo

Estofado de Carnero

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov i tern
salt, peber
2-3 små tørrede, groftknuste chili eller 1 spsk cayenne
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
¼ tsk nellike
¼ tsk salt
¼ tsk peber
et par hele kanelstænger
25 g smuttede mandler
25 g lyse rosiner
1 ds flåede, hakkede tomater
2 ½ dl grøntbouillon
ca. 1 dl tør sherry
1 spsk rødvinseddike
3-4 små laurbærblade

Dæk kødet med koldt vand, tilsæt lidt salt og peber og kog kødet - uden låg - til vandet er fordampet, og kødet snurrer i sit eget fedt. Dæmp varmen mod slutningen og tag kødet op, når det er gyldent.
Kom chili el. cayenne, løg, hvidløg og krydderier samt kanelstænger, mandler og rosiner i gryden og rist det hele under omrøring. Bland tomaterne i, kog det hele tykt og tilsæt bouillon, sherry samt vineddike. Læg kødet i saucen sammen med laurbærbladene og lad retten snurre yderligere 10-20 minutter, til kødet er mørt, smag til med yderligere krydderier.

Server med ris og courgetter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her