Logo

Får i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Får i fad

600 g lammebov (evt bede- eller fårebov)

smør eller margarine

750 g kartofler

2 løg

1 gulerod, skåret i skiver

salt og friskkværnet peber

1 tsk kommen

½ tsk merian

1 bdt klippet persille

1 bouillonterning

3 spsk tomatpuré

Tilbehør: rugbrød

*

Skær kødet i terninger på størrelse med hugget sukker og brun dem let i smør eller margarine.

Læg dem lagvis med tynde kartoffelskiver i smurt, ildfast fad og drys hakkede løg, salt, peber, kommen, merian og persille mellem lagene.

Sørg for, at første og sidste lag bliver kartofler.

Opløs bouillonterningen i 2,5 dl kogende vand og tilsæt tomatpuré.

Hæld det over ingredienserne i fadet og dæk med låg eller alufolie.

Stil fadet ind i en 225°C varm ovn i ca. 45 minutter, fjern låget og lad det stå i ovnen i endnu 10-15 minutter.

Server rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her