Logo

Faraona arrosto alla trevisana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

Til perlehønen:
1 perlehøne ca. 1 kg
salt og peber
1 kvist rosmarin
1 lille stykke citronskal, uden det hvide
2 spsk olivenolie
2 spsk smør

Saucen:
3 friske kyllingelevere
1 lille peperoncino (stærk rød chilipeber)
2 fed hvidløg
4 ansjosfileter
1 spsk kapers
1 spsk finthakket persille
3 spsk smør
2-3 spsk rasp
2 spsk friskreven parmesan
4 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft eller hvidvinseddike
salt, peber og reven muskatnød

Perlehøne krydres udvendig- og indvendig med salt. Læg rosmarinkvist og citronskal ind i perlehønen. Opvarm ovnen til 220ºC. Steg perlehønen gyldenbrun i olivenolie og læg den herefter i et ovnfast fad og stil den i ovnen 40 min. Overhældes af og til med dens egen afgivne saft. Efter 20 minutter vendes hønen.
Imens tilberedes saucen. Den rensede kyllingelever skæres i mindre stykker. Chilien befries for stilk og kerner og hakkes sammen med hvidløg, ansjos og kapers i små stykker. Leveren blandes med dette incl. den hakkede persille. Ingredienserne sauteres af i en pande sammen med rasp til det har fået en gyldenbrun farve. Parmesan tilsættes og røres med i. Panden tages fra varmen. Rør olivenolien i sammen med citronsaft eller hvidvinseddike og smag tilsidst til med salt, peber og muskatnød.
Perlehønen deles i 4 stykker og anrettes sammen med saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her