Logo

Farinmarineret laks med sennepsfløde og syltede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Farinmarineret laks med sennepsfløde og syltede grønsager
4 personer

# Ingredienser
12 tynde skiver laks
1 tsk brun farin
dild efter behag
dildfrø, salt, peber
 
Sennepsfløde:
2 spsk cremefraiche
2 spsk piskefløde
½ spsk lys Dijonsennep
1 spsk hele gule sennepskorn
1 spsk rødvinseddike
½ spsk brun farin
salt, hel sort peber
 
Syltede grønsager i lage:
½ dl hvidvinseddike
½ dl tør hvidvin
½ tsk sukker
½ dl vand
det hvide af en porre
en stor gulerod eller rødbede
en knoldselleri eller squash
salt, hel sort peber

* Tilberedning

1. Lakseskiverne lægges koldt og krydres med salt og peber.
Drys med brun farin, hakket dild og dildfrø.
Lad det ligge køligt i ca. to timer.

2. Alle ingredienserne til sennepsfløde røres sammen til luftig konsistens og 
smages til med salt og peber.

3. Grønsagerne skæres i tynde strim­ler og tern.
Hvidvinseddike, hvidvin, salt og lidt sukker koges igennem og 
smages til med salt og peber.
Hæld den ko­gende lage over grønsagerne og læg låg på.
Lad det trække i ca. to timer.

4. Sennepsfløden smøres på en taller­ken.
Laksen lægges ovenpå og grøn­sagerne rundt om.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her