Logo

Fars æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g smør
125 g stødt melis
6 æg
1 kop revet rugbrød
æbler
¾ l. fløde

Smørret røres med sukkeret og æggeblommerne. Heri kommes rugbrødet og de piskede hvider. I bunden af et ovnfast fad lægges et lag kogte æbler uden væde. Derover hældes cremen og tilsidst ¾ l fløde. Bages ved jævn varme, til den slipper kniven. Spises kold med flødeskum på. Bages dagen før, den skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her