Logo

Farserede peberfrugter 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farserede peberfrugter 4



#

1 dl langkornede ris

1 bouillonterning

1 løg

smør eller margarine

300 g hakket svinekød

salt og peber

½ spsk kapers

1 spsk klippet persille

4 store peberfrugter

1 ds tomatsuppe

Tilbehør: brød, salat

*


Kog risen i 18 minutter i 2 dl kogende vand, tilsat bouillonterning.

Hak løget og svits det i smør eller margarine.

Tilsæt kødet og vend det nogle minutter.

Drys med salt og peber og tilsæt kapers, persille og ris.

Skær et låg af peberfrugterne og fyld farsen i.

Læg atter lågene på plads og anbring dem i tomatsuppen i en gryde, der nogenlunde slutter om dem.

Læg låg over og lad dem snurre sagte i ca. 20 minutter.

Hæld ved serveringen tomatskyen over peberfrugterne og server brød og salat til. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her