Logo

Farserede rødspætteroulader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 500 g rødspættefileter
250 g fiskefars - er den hjemmelavet skal den ikke være for grov
250 g halverede smørristede champignon
Ca. 2 dl hvidvin (mængden afgøres af pandens størrelse)
Smør
Saft af 1 citron
Salt og peber
 
Skyl fileterne i rindende vand.
Smør/læg fiskefarsen på, og rul fisken sammen.
Start med at rulle fisken fra halen.
Hold evt. fiskerullerne sammen med tandstikker.
Sæt rullerne tæt sammen på en pande, drys med de smørristede champignon, citronsaft, salt og peber.
Læg smørklatter på, hæld hvidvin i bunden, dæk panden med låg, og lad det simre i ca. 20 minutter.
Lav en sauce af skyen fra panden, og server retten med små kartofler og stuvet spinat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her