Logo

Farseret kalvebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg udbenet kalvespidsbryst
250 g hakket kalvekød
2 spsk rasp
1 æg
3-4 spsk piskefløde
salt
peber
1-2 fed hvidløg
persille
timian
50-75 g smør eller margarine

Krydderurtebuket:
4-5 stilke persille
1-2 kvist etimian
1 laurbærblad

Endvidere:
¾ l. bouillon
1-2 dl hvidvin
1-2 dl fløde

Rør det hakkede kød med rasp, æg og fløde. Krydr med salt og peber, evt. hvidløg, persille og timian. Bred brystet ud, krydr det med salt og peber, fordel fyldet og rul brystet sammen om fyldet. Snør med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. Brun brystet påalle sider i gyldent fedtstof i stegegryden. Læg det brunede kød i en bradepande, tilsæt bouillon og hvidvin og kom en krydderurtebuket af persille, timian og laurbærblad ved.
Dæk med folie og steg kødet i ovnen ved 175º ca. 2 ½ time.
Si stegesuppen ned i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og jævn saucen let. Farv den eventuelt med kulør.
Skær kødet i skiver og servér det med saucen, ovnbagte kartofler og pureret selleri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.312 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her