Logo

Farseret kalvemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

650 g kalvemørbrad (afpudset)
350 g hakket kalkunbryst
100 g fedtnet
2 æggehvider
1 ½ dl piskefløde
10-12 pistacienødder
½ dl cognac
salt
peber

Kalvemørbraden brunes af. Kalkunkødet blendes og røres med piskefløde, æggehvider, cognac samt salt og peber, (lidt ad gangen). Til sidst vendes pistacienødder i.

Fedtnettet bredes ud på et bord, hvorpå farsen fordeles. Mørbraden lægges på og pakkes ind. Den farserede mørbrad steges ca. 25 min., ved 200 º C, i varmluftsovn. Mørbraden tages ud og trækker i 10 min., før den udskæres i tynde skiver .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her