Logo

Farshorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svinekød
1 bdt purløg
1 bdt persille
1 æg
2 dl bouillon
30 g rasp
50 g mandler

Skyl og hak persille og purløg. Rør kødet med 1 tsk salt, ¼ tsk peber, purløg, persille og æg.
Tilsæt bouillon, rør farsen godt og saml den med rasp.
Lad farsen hvile 10 min. i køleskab.
Hak mandler groft og vend dem i farsen.
Form farsen som et horn og læg det i et smurt ovnfast fad.
Bages på nederset rille i ovnen i ca 45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her