Logo

Fastelavnsboller fra Havbogade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et fjerdingspund ¼ pund () margarine smeltes og røres med 20 kvint (100  g) sukker og 3 hele æg.

Heri kommes 1½ pægl (3 ¾ dl) sød mælk, () fint hvedemel, ¼ pund () kartoffelmel, ¼ pund () rosiner, 15 kvint () sukat eller pomeransskal, lidt (1 tsk.) kardemomme og 1 spiseskefuld () gær.

 

Det røres godt og æltes derefter med hænderne, indtil dejen slipper og begynder at hæve sig.

Det hæver i en rum tid og stykkes derefter til boller.

Der bages i den varme ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her