Logo

Fedtkager 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

625 g hvedemel
500 g melis
375 g svinefedt eller 250 g oma + 125 g fedt
½ tsk hjortaksalt
2-3 tsk vaniljesukker
ca. 3 spsk cacao til den halve dej
 
Æltes sammen, og deles i 2 portioner.
Den en halvdel æltes med cacaoen, og den anden bliver som den er, trilles i
kugler store som valnødder, trykkes flade og lægges med den trykkede del
nedad.
Bages ved 170ºC ca. ½ time.
En sønderjydsk specialitet / Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her