Logo

Feldsalat med valnødder, blommer og grillet gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g feldsalat
50 g valnøddekerner
100 g sveskeblommer
3 spsk god olivenolie
1 spsk balsamico eddike
100 g gedeoste
Timian

Start med at udstene blommerne og hak dem fint. Hak valnødderne. Skyl feldsalaten.
Eddiken og olien piskes sammen og smages til med salt og peber. Valnødder og blommekød røres i. Vend feldsalaten i.
Flæk gedeostene på langs, de pensles med lidt olivenolie og drysses med frisk timian. Grill dem i ovnen indtil de er gyldne 5-6 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her