Logo

Fennikel à la grecque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk fennikler (300 g)
1 spsk (oliven) olie
1 fed hakket hvidløg
2 spsk hvidvin el. citronsaft
½ tsk stødt koriander
400 g tomater el. 1 ds, grofthakkede.
 
Skær fenniklerne i ottende dele og svits dem i olie, tilsæt de øvrige ingredienser.

Dæmp varmen, læg låg på og lad retten snurre i 15-20 minutter til fenniklerne er møre.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her