Logo

Fennikel- og radisesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikel- og radisesalat

 

Server en dejlig sprød salat som tilbehør til sommermaden. Når du lægger grønsagerne i isvand, bliver de knasende sprøde.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 stor fennikelknold

1 bdt radiser

1 spsk citronsaft

1 spsk sirup

1 spsk soja

salt og peber

*

 

Rens fennikelknolden og skær evt. toppe af til senere brug.

Halver knolden, fjern stokken, og skær resten i meget tynde skiver brug evt. et mandolinjern.

Rens radiserne, og snit dem tyndt.

 

Læg fennikel og radiser i isvand 10 min så de bliver sprøde.

Hæld dem i et dørslag og lad dem dryppe godt af.

 

Pisk en dressing sammen af citronsaft, sirup og soja og smag til med salt og peber.

Vend grønsagerne med dressingen, drys evt. med fintsnittet fennikeltop og server som tilbehør.

 

TIPS: Du kan bruge radisebladene som salat. Skyl dem, slyng dem tørre og vend dem i denne salat eller opbevar dem i en frysepose i grønsagsskuffen og brug dem i en grøn salat.

 

 

Fennikel- og radisesalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her