Logo

Fennikel, bagt med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fenouil a la tomate - eller fennikel med tomat kan serveres som tilbehør til for eksempel kylling eller lignende. Kan serveres både varmt og koldt.

 

Fennikel

1 løg

1 fed hvidløg

4 store tomater

en håndfuld tomater

1 spsk. olivenolie

 

 

Fenouil a la tomate

Til små, fyldte kyllinger eller lign. kan man fx. servere noget så enkelt som bagt fennikel med krydrede tomater. Tag en fennikelknold pr. person, skær dem i kvarte, og udhul dem. Kog et finthakket løg med lidt hvidløg, en håndfuld friskhakkede krydderurter og fire store, saftige tomater. Når tomaterne er forvandlet til mos, hældes det i et smurt, ovnfast fad. Læg fennikel stykkerne i midten, kom salt og peber på, dryp med lidt olivenolie, og drys nogle enkelte oliven over. Bages tildækket ved middelvarme i 30-40 minutter. Kan serveres varmt eller koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her