Logo

Fennikelsauce til fisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 skalotteløg
1 spsk fennikelpulver
1 dl Noilly Prat
1 ½ dl hvidvin
½ l fiskefond (evt. vand + terning)
½ l piskefløde
50 g smør
salt og peber
 
Fennikelsauces laves ved at smørsautere de fintskårne skalotteløg, til de bliver gyldne (ikke brune).
Dernæst kommes der 1 spsk fennikelpulver på.
Noilly Prat, hvidvin og fiskefond kommes i og det koges i 30 minutter. Dernæst kommes piskefløden i saucen og den koger videre i 10 minutter. Dernæst blendes saucen med 50 g smør og den sigtes gennem en si.
Smages til med salt og peber.
Saucen er nu klar til servering. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her