Logo

Fersken a la Carolina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 halve ferskner fra dåse afdryppede
3 spsk blødt smør
2 spsk mørk farin
1 spsk citronsaft
1 spsk reven appelsinskal
2 spsk kokosmel
1 dl armagnak
 
Fersknerne anbringes i et smurt ovnfast fad med åbningerne opad. Smør, farin, citronsaft, appelsinskal og armagnac røres sammen til blandingen har fået en pæn lysebrun farve.
Blandingen fordeles i fersknerne og der drysses med kokosmel inden det hele sættes i en forvarmet ovn ved 250ºC i ca 15 min, til smørret er smeltet.
Der kan evt. serveres iskold creme chantilly til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her