Logo

Ferskensorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 dl vand

200 g sukker

2 spsk citronsaft

6 modne ferskner

3 æggehvider

 

Kog vand og sukker til en tynd sirup.

Rens fersknerne og tag stenene ud og kom dem på blender sammen med sirup­pen.

Tilsæt citronsaft og stil puréen i fryseren i ca. 3 timer.

Pisk hviderne stive og rør dem i puréen.

Stil den tilbage i fryseren i to timer mere og anret så des­serten i kugler.

Pynt evt. med solbær eller brombær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her