Logo

Ferskner med amaretti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskner med amaretti

Webers store grillkogebog

Trækul:     Indirekte                 

Gas:         Indirekte/høj varme   

Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 15 minutter

 

115 g amarettismåkager

75 g mandelflager

50 g brun farin

75 g smør, i tern

1 citron, revet skal og saft

1 stor æggeblomme, pisket

6 modne ferskner

 

A. Knus amarettismåkagerne groft og kom dem i en stor skål.

Tilsæt mandler, farin, smør og citronskal.

Saml blandingen med fingerspidserne, indtil den minder om grov rasp.

Hæld æggeblommen ved og rør i blandingen, til den samler sig og hænger sammen.

 

B. Skær fersknerne i halve og fjern stenene.

Vend fersknerne i citronsaft.

Fordel fyldet i fordybningerne, hvor ferskenstenene har siddet, og tryk det lidt sammen.

 

C. Tag seks stykker kraftigt alufolie, der måler ca. 20 cm på hver led.

Læg to halve, fyldte ferskner på hvert stykke alufolie og luk det helt, men ikke stramt, om fersknerne, så det bliver til en pakke.

Steg pakkerne direkte over høj varme i 15 min., til fersknerne er bløde, og fyldet syder.

Serveres brandvarme med vaniljeis til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her