Logo

Festtarteletter med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 festtarteletter:
200 g røget laks
200 g østershatte
1 tsk olivenolie
½ bdt kørvel
1 ½ dl fløde

Laksen skæres i strimler.
Østershatte ristes af og laksen tilsættes, fløde hældes på.
Kog fløden ned til den binder.
Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med olie.
Tarteletterne varmes let i ovnen ved 200ºC med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
Pynt: Frisk kørvel.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her