Logo

Feta/yoghurt salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 dl drænet yoghurt
100 g feta
2 fed hvidløg eller efter smag
Dild
Olivenolie
 
Fetaen udvandes i koldt vand et par timer.
Moses derefter og blandes med yoghurt, knust hvidløg, finthakket dild
og en lille sjat olivenolie.
Pyntes med dild og lidt paprika.
Må meget gerne trække i koldt et par timer.
 
Serveres i Tyrkiet som om forret (Mezeler) med tyrkisk fladbrød eller
som kold sauce til fx. Köfte og ovnbagte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.260 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her