Logo

Fetasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fetasalat

 

Fetaost er hvid ost modnet i saltlage lavet på mælk fra får, ged eller ko. Brug feta som tilbehør i grønne salater smuldret eller skåret i skiver eller tern.

(4 pers.)

 

# Ingredienser:

100 g dansk fetaost

1 zittauerløg

2 tomater

1 salathoved

 

Marinade:

3 spsk olie

1 spsk rød- eller hvidvinseddike

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

fransk sennep

*

 

Skær fetaosten i skiver og bræk den derefter i mindre stykker.

Skær løg og tomater i skiver og riv salatbladene i mindre stykker.

Arranger det hele i en skål.

Pisk marinaden sammen og smag den til med sennep.

Hæld marinaden over salaten lige før den serveres.

Fetasalat anvendes som frokostret eller forret.

 


 

 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her