Logo

Fetasoufflé med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk frossen grønkål 450 g
3 dl skummetmælk
5 spsk hvedemel
1 bæger fetaost
4 æg
½ tsk salt
Reven muskatnød

Grønkålen optøs. Mælk og hvedemel piskes sammen i en gryde der varmes op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen. Fetaosten skæres i tern og piskes i jævningen. Æggeblommerne piskes i. Grønkålen vendes i sammen med salt, peebr og muskat. Hviderne piskes stive og vendes i dejen der fyldes i et letsmurt ovnfast fad med høj kant. Bages ca. 1 time og 10 minutter ved 175 º. Serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her