Logo

Fettuccine i laksesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(linguine al salmone) 4 personer

200 g røget laks
2 stk gulerødder, revet groft
1 stk Zucchine, revet groft
1 stk porrer i skiver
1 fed hvidløg hakket
1 d olivenolie
¼ l piskefløde (Panna Cousine)
½ stk Citron - revet skal af
500 g Fettuccine (båndpasta)
salt & peber

Sæt rigeligt vand over til pastaen, brug en stor gryde idet vandet skal dække.
Vent med at salte vandet indtil det koger op igen efter at pastaen er kommet i, så optager pastaen mest salt.
Gulerod og Zucchine renses og rives groft på et rivejern.
Porren skæres i tynde skiver. Hvidløget pilles, halveres, hakkes og varmes i olivenolien.
Grøntsagerne tilsættes, der røres godt, og de svitses i ca. 5 min. uden at branke.
Tilsæt fløde og citronskal. Skær laksen i strimler.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
Bland den straks med fløde-grønsagssaucen og laksen.
Serveres som primo eller secondo med godt italiensk olivenbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.241 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her