Logo

Figenchutney på grønne figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønne figner
400 g skalotteløg
200 g rosiner
50 g syltet ingefær
60 g salt
125 g farin
4 dl eddike
sennepskorn og paprika
 
Farin og eddike kommer over at koge med krydderierne, mens de andre ingredienser køres gennem maskinen og hældes i den kogende eddike.
Når det hele er kogt marmeladeagtigt, hældes det i rene krukker og bindes til mens det er varmt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her