Logo

Finthakket kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Finthakket kyllingelever

Kyllingelever er mild i smagen. Den som ikke normalt bryder sig om lever plejer derfor ofte at kunne lide kyllingelever.

 

500 g kyllingelever

3 spsk olivenolie

3 hårdkogte æg

2 løg

friskkværnet sort peber og salt

2 tsk hel timian (finthakket eller malet i en morter)

 

Rens leveren, skær den i mindre stykker og lad den simre i olien ved svag varme.

Leverstykkerne må ikke blive for brune.

Skru ned for varmen og lad leveren dampe i ca. 20 minutter, før den afkøles.

Lever, æg og løg hakkes fint og krydres med salt, peber og timian.

Rør det hele sammen, til konsistensen er jævn og nærmest som mayonnaise.

Server leveren på små stykker brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her