Logo

Fisk a la kina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk fisk, fx. torsk, havkat, havtaske eller multe (næsten alle slags fisk kan anvendes)
1 cm frisk skrællet, fintrevet ingefær
1/8 frisk finthakket rød chilipeber uden kerner (¼ tørret)
1 spsk kinesisk soja
½ - 1 fed fintrevet hvidløg
¼ tsk sukker

Læg fisken i et stykke alufolie. Rør soja med ingefær, chili, hvidløg og sukker. Kom marinaden over fisken.
Sølvpapiret lukkes løst om fisken, alle lukninger trykkes godt til og rulles en lille smule. Alle lukninger skal vende opad.

Fisken steges i ovnen i 15 minutter ved 210 º. Pak forsigtigt fisken op, og se om fisken er blevet fast i kødet hele vejen igennem.

Tips: I stedet for fisk kan anvendes kalkun eller skinkeschnitzel - de skal dog have ca. 20-25 minutter i ovnen for at være gennemstegte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her