Logo

Fisk i fad med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g filet af torsk, lyssej, skrubbe og rødspætte
4 syrlige æbler
2 løg
salt og peber
2 tsk karry
tomatpure
smør

Kom is'>fiskefileterne i et smurt ovnfast fad.
Torsk kan bruges alene, men et stykke lyssej, skrubbe og rødspætte giver retten en ekstra karakter.
Skræl æblerne, skær dem i tynde skiver og læg dem over sammen med løgringene.
Hæld tomatpure over, så is'>fisk, æble og løg lige netop er dækket.
Drys karry på efter smag og slut af med smørklatter.

Fadet skal have ca. 25 minutter i en 200ºC varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her