Logo

Fisk med stærk sauce - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

5-600 g friskfanget eller tørret fisk (any kind)
Olivenolie til stegning
2 tsk carry
2 tsk cayenne- chilipeber
4 fed hvidløg
1 ds koncentreret tomatpure
Evt. soyasauce
5 dl cremefraiche

Svits krydderierne og hvidløg i olien.
Tilsæt de øvrige ingredienser - inkl. den dejlige nyfangede ørred :-). Kog den op og server den forrygende varm.
Serveres med med ris og brød og kold fjeldvin til.
Det er en lille detalje man skal huske, det er at fløde og cremefraichen ikke er brugbar efter længere tid, udenfor køleskabet, men optil 3 dage kan godt gå an.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her