Logo

Fiskechowder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk olie
2 fed hvidløg - presset
1 løg i skiver
1 rød peberfrugt i tern
2 dåser flåede tomater
2 spsk konc. tomatpuré
1 tsk stødt koriander
2 laurbærblade
1 spsk hvidvinseddike
¼ l. vand
800 g kartofler
400 g torske- eller lyssejfilet
150 g jomfruhummerhaler
Groft salt

Hvidløg og løg svitses et par minutter i olien i en tykbundet gryde og peberfrygten tilsættes og der steges videre et par minutter.
Flåede tomater, tomatpuré, koriander, laurbærblade, hvidvinseddike og vand tilsættes.
Giv det hele et opkog, og sku ned til svagt blus.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.

Det hele koges i 15 min.

Torsken skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.

Det hele koger videre i 5 min.
Hummerhalerne tilsættes og retten koger endnu i 5 min.

Smages til med salt.
Serveres varm i dybe tallerkener med citronbåde, purløg, cremefraiche og evt. flûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her