Logo

Fiskefilet Florentine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225g frosset spinat hakket
40g diætmargarine
50g champignon i skiver
50g forårsløg hakket
140g havremel
1 æggehvide pisket
1 tsk salt
½ dl citronsaft
8 torskefileter á 125g
paprika

Tø spinaten op og gem væden.
Smelt margarinen på en mellemstor stegepande og
svits champignon og løg over middel varme i 3-4 min.
Tilsæt havremel, æggehvide, salt, 2 spsk citronsaft, og spinat med væden.
Bland det godt.
Fordel blandingen jævnt over fileterne og rul dem sammen om fyldet.
Læg dem med samlingen nedad i en slip-let-bradepande.
Stænkes med resten af citronsaften og drys ses med lidt paprika.
Dæk dem med folie og stil dem i ovnen ved 190 º i ca. 25 min.,
eller til fisken går let fra hinanden, når man prikker til den med en gaffel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her