Logo

Fiskefileter med krydderurtesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefileter med krydderurtesauce


Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis.

(6-8 pers.)

 

# Ingredienser

500 g rødspætte- eller rødtungefileter

4 spsk hakkede zittauerløg

25 g smør

3 dl tør hvidvin

1 dl vand

1-2 tsk groft salt

5 dl piskefløde

3 spsk hakket dild

3 spsk hakket persille

2 spsk klippet purløg

2 spsk karse

evt. citronsaft

Tilbehør: flute.


* Fremgangsmåde

Fold fiskefileterne sammen på langs med skindsiden indad.

Damp løgene klare i smør.

Læg fiskefileterne ovenpå løgene.

Hæld hvidvin og vand ved.

Drys salt over og lad fileterne dampe under låg ca. 5 min.

Tag fileterne op og hold dem varme i serveringsfadet.

Kog fiskesuppen ind ved stærk varme uden låg til der er ca. 1 dl tilbage.

Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ind til den er jævn.

Tilsæt krydderurter og smag til med salt og evt. citronsaft.

Hæld saucen over fiskefileterne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her