Logo

Fiskefileter Ostegratinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskefileter Ostegratinerede

 

Få vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende salater samt lækre kager og desserter. Det er naturligvis helt gratis.

(6-8 pers.)

 

#

500 g rødspættefileter

1½ dl tør hvidvin

½ tsk groft salt

180 g rejer

500 g champignoner

50 g smør

2 dl piskefløde

1 tsk hvedemel

½ tsk groft salt

hvid peber

evt. lidt citronsaft


Gratinering: 100 g revet, mild Danbo

2 spsk rasp

25 g smør.

Pynt: rejer

Tilbehør: flute.

*

 

Rul fiskefileterne med skindsiden indad.

Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt, ca. 5 min. under låg.

Læg fileterne i et ovnfast fad og drys rejerne over.

 

Skær champignoner i skiver, og svits dem i smør.

Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over.

Kog stuvningen lidt ind.

Smag til og hæld den over.

 

Gratiner retten 10-20 min. øverst i ovnen, ved 225 °C til den er gylden.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her