Logo

Fiskefondue 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fiskehoveder og ben
2 løg
1 laurbærblad
6 enebær
1 bdt dild
1 bdt persille
1 dl tør hvidvin
400 g rødtungefilet
400 g sejfilet
 
Sauce:
3 dl yoghurt
2 spsk fløde
salt og friskkværnet hvid peber
1-2 tsk friskreven peberrod
lidt citronsaft
 
Skyl fiskehoveder og ben og kom det i en gryde.
Pil løgene, skær dem i både og læg dem i gryden sammen med
laurbærblade og enebær.
Skyl dild og persille.
Pil bladene fra stilkene.
Gem bladene til saucen og kom stilkene i gryden.
Hæld hvidvinen i gryden, tilsæt 1 ½ l. vand og bring det i kog.
Lad det koge 20 minutter ved svag varme uden låg.
Skyl fiskefiletterne, dup dem tørre og skær dem i mundrette firkanter.
 

Sauce:
Hak persillen og dilden.
Rør yoghurt, fløde, persille og dild sammen.
Smag saucen til med salt, peber, peberrod og citronsaft.
Si bouillonen i en bredbundet gryde og smag den til med salt og peber.
Sæt gryden på varmepladen/spritblusset.
Stik fiskestykkerne på fonduegaflerne og lad dem simre kort tid i
bouillonen.
Spis peberrodssauce til.
cremefraiche med tomat, sennepsmayonnaise med dild, flûtes og hvidvin
passer sammen med fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her