Logo

Fiskegratin med muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der er flere måder at lave fiskegratin på. I denne lette opskrift laves retten med fiskeboller og muslinger. Spis fisk minimum en gang om ugen, og denne opskrift er perfekt til sund og let aftensmad.

 

1 lille ds fiskeboller - helst store

1 lille ds muslinger

1 lille ds aspargessnitter

2 spsk hakkede oliven

smør eller margarine

100 g hvedemel

mælk

4 æg

peber

reven ost

 

Tilbehør: rørt smør og grønt krydderurtedrys

 

Lad fiskebollerne, muslinger og aspargessnitter dryppe godt af og bland det hele med hakkede oliven i et rummeligt, smurt ildfast fad med lodrette sider.

Bag 2½ spsk smør eller margarine af med hvedemelet.

Spæd væden fra dåserne med så meget mælk, at der i alt bliver 3 dl.

Spæd det ved opbagningen og lad den koge sagte 5 minutter.

Tag den af varmen og tilsæt æggene et ad gangen.

Rør godt for hvert.

Kom peber i dejen og hæld den over ingredienserne i fadet.

Drys med reven ost og bag gratinen i ca. 45 minutter ved 225°C.

Server den straks og server rørt smør og grønt krydderurtedrys til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her