Logo

Fiskeminestrone med torsk og jomfruhummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g torskefilet
200 g jomfruhummerhaler
400 g fiskefond
1 løg
2 fed hvidløg
Olie
¼ rød chili
1 rød peberfrugt
Saft af 2 appelsiner
1 dl hvidvin
2 tsk tomatpure
1 knivspids safran eller gurkemeje
frisk basillikum
2 stk forårsløg

Løg og hvidløg hakkes og svitses på en pande i lidt olie.
Tilsæt hakket chili og peberfrugt samt skallerne fra jomfruhummerhalerne, og svits det hele i ca. 2 min.
Tilsæt tomatpure, safran, frisk basilikum, appelsinsaft, hvidvin og fiskefond, lad det simre i ca. 30-45 min.
Ministronen sigtes og tilsættes snittet forårsløg, der er blanceret i kogende vand i ca. 1 min. Minestronen er nu klar.

Torskefileten udbenes og skæres i mindre stykker.
Krydres med salt og peber og steges på en pande i ca. 1 –2 minutter på hver side, afhængig af tykkelse.

Tarmene på jomfruhummerhalerne fjernes, og halerne koges i saltet vand i ca. 45 sek., til de er blevet hvidlige i kødet.

Hæld minestronen i en dyb tallerken, placér torsk og jomfruhummerhaler heri, og pynt evt. med basilikumblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her