Logo

Fiskestave med agurkeremoulade - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert måltid

Ide til lækkert måltid

 

4 dybfrosne fiskestave

1 spsk solsikkeolie

50 g agurk

50 g tzaziki

1 spsk tykmælk

2 kviste dild

1 skive rugbrød (50 g)

*

A. Steg de uoptøede fiskestave i solsikkeolie i 5 min. på begge sider på en pande med belægning.

B. Vask agurken og riv den groft.

Rør den i tykmælken og tzazikien.

Skyl dilden, hak den og kom den i.

C. Server fiskestavene med agurkeremouladen til brødet.

 

Pr portion 2152/515 kJ/kcal. 21 g protein. 30 g fedt. 35 g kulhydrat. 4 g fibre

 

Tips: Ernæringseksperter anbefaler, at man ved de meget omstridte, men hos både børn og voksne højtelskede fiskestave i det mindste sørger for at købe mærkevarer fra større producenter. Så har man en større chance for ikke at få ringe fiskeaffald presset i form. Måske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her