Logo

Fiskesuppe fra Østen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frisk fisk
¾ l. vand
2 laurbærblade
1 citron i skiver
1 porre, skåret i ringe
15 cm. kombu
1 gulerod, skåret i terninger
1 stor broccoli, delt i 4
1 spsk mirin
1 spsk hvid miso

Kog vandet op med laurbærbærblade, halvdelen af citronskiverne,
og kombu. Lad det koge i 15 min. Læg porren og guleroden i en
gryde. Hæld kogevandet med laurbærblade og citron over og lad
det hele koge i 3 min. Læg fiskestykkerne i og lad simre yderligere
3 - 5 min., afhængigt af størrelsen. Smag til med miso og mirin.
Damp broccolien i 4 min. Server suppen i portionsskåle, læg en
broccoli i hver og pynt med en citronskive.

Variation: brug forskellige farverige grøntsager. Tilsæt evt. lidt
kogte nudler eller pasta til suppen. Fisken kan dybsteges, inden den
lægges i suppen, men da skal den ikke koge. I stedet for mirin kan
smages til med lidt ingefær.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her