Logo

Fiskesylte med senneps-æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g filet af hvidvinsdampet sæsonfisk
(fx. torskefisk, stenbidder, koteletfisk, havtaske, ørred eller laks)
100 g kogte skaldyr (fx. krebs, rejer, hummer)
4 æg
15 g fiskesennep
20 g fransk lys Dijon-sennep
1 lille rødløg
3 dl piskefløde
1 spsk honning
ristet brød eller flûtes
100 g smør

De tilberedte fisk og skaldyr sættes koldt og skæres i grove tern.
Hvidvinslagen fra dampningen nedkoges og køles, så den stadig er flydende og blandes i fiskekødet.
Blandingen fyldes i en krukke/terrin og presses med bagsiden af en ske, køles derefter i nogle timer.
Æggene hårdkoges, pilles og køles.
Halveres og arrangeres med finsnittede rødløg og sennepsdressing.

Sennepsdressing:
Fiskesennep opløses i lidt af den kolde fiskelage, der tilsættes honning
og Dijon-sennep og blandingen gøres let med upisket fløde, tilsmages
med salt og møllepeber.

Anretningen:
Sylten serveres i krukken/terrinen og æggene i skål for sig selv og
dekoreres med frisk dild og bredbladet persille.
Brød og smør serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her