Logo

Fjerkræfond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 kyllingeskrog inkl. vingespidser, halse og indmad
2 gulerødder
2 pastinakker eller persillerødder
2 løg
2-3 fed hvidløg
persille og andre krydderurter som fx timian
2-3 laurbærblade
nogle peberkorn
vand

Kom alle skrogene i en bradepande og kom en anelse vand eller noget bagepapir i bunden. Brun dem så i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter.

Kom de brunede skrog og væden i en stor gryde sammen med alle de rensede urter og dæk med koldt vand. Kog op og skum af og lad det hele småkoge for svagt blus i ca. 3 kvarter til 1 time. Si fonden.

Fonden koges ind til det halve, hvis den skal anvendes til saucer. Fonden kan umiddelbart anvendes som suppe, evt. serveret med grønsager og kyllingestykker i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her