Logo

Fløderand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl piskefløde
4 blade husblas
1 dl kogende vand
2 spsk sukker
1 tsk Vanila
Fyld:
½ kg frisk eller henkogt frugt

Fløden piskes, men ikke for stiv. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukker og Vanila røres i. Når husblasopløsningen er afkølet til håndvarm, hældes den på en gang i flødeskummet og røres roligt ud deri. En randform skylles med koldt vand. Fromagen fyldes i. Randen dunkes let mod bordet, så indholdet falder sammen og stilles koldt. Ved anretningen løsnes fromagen i kanten hele vejen rundt og vendes ud på et fad. Desserten pyntes med frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her