Logo

Flødevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør eller margarine
5 æg
1 spsk vaniljesukker
½ tsk kanel
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
¼ liter piskefløde
fedtstof til bagning
sukker og kanel

Smørret smeltes, afkøles og tilsættes æg, vanillsukker og kanel. Hvedemel og bagepulver sigtes i og dejen røres godt og stilles i køleskabet ca. 10 minutter.
I mellemtiden piskes fløden og vendes forsigtigt i dejen. Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde og serveres drysset med kanel og sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her