Logo

Flødevafler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
2 dl koldt vand
¼ l. piskefløde
20 g smeltet margarine
1 spsk sukker

Hvedemel og vand piskes sammen.
Fløden piskes næsten stiv og vendes i sammen med smeltet margarine og sukker.
Vaffeljernet varmes godt op.
Lidt fedtstof kommes på til det første hold vafler.
Dejen hældes på, men må ikke dække jernet helt, da den flyder ud, når jernet lukkes.
Vaflerne bages ca. 3 min., på hver side.
Serveres nybagte drysset med sukker eller evt. syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her