Logo

Florentinsk svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 nakkekamsfilet
rosmarin
8 nelliker
1 fed hvidløg
olivenolie

Nakkekamsfiletten renses.
Der laves et hul gennem den (kniv og grydeskesskaft), og der drysses rosmarin i hullet fra begge sider.
Stegen gnides med hvidløg, pensles med olie og der stikkes 8 nelliker ind i den, jævnt fordelt.
Steges i en ovn ca. 200ºC ca. 1-1 ½ time.
Efter at stegen er brunet, hældes der vand i bradepanden, og stegen overhældes jævnlig med sin egen sky.
Stegen krydres med salt og peber og skæres i tynde skiver.
Stegeskyen hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her