Logo

Foie Gras - Sveske - Kakao - Armagnac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
4 stks. foie gras terrine ((tilsmagt med Armagnac)
12 udstenede Agen svesker
1 dl Armagnac
1 dl vand
20 g sukker
20 g bitter chokolade 100%
10 g kakaosmør
Hakkede kakaobønner
Groft salt
12 blade feldsalat
 
Kog vand og sukker op, tilsæt Armagnac og hæld den varme lage over sveskerne.
Smelt bitter chokolade og kakaosmør over vandbad, vend foie gras stykkerne heri og drys hakkede kakaobønner og groft salt over.
Anret de chokoladeovertrukne foie gras stykker med marinerede svesker samt lidt feldsalat, der lige vendes i lidt af sveskela­gen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her