Logo

Foie gras terrin med safran-figenkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser 
1 foie gras terrin
250 g syltede figner
1 knsp safran
stikkelsbær
hvidvin
krydderurter

* Tilberedning 
Lad safran og hvidvin trække natten over i en skål, så safransmagen trækkes ud.
Tilsæt syltede figner og rør op som kompot.
Lun stikkelsbærrene og anret på en tallerken sam­men med en pæn skive foie gras terrin.
Ske kompotten på som et æg og pynt med et par grønne kviste krydderurter.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her